Description
- száraz
- vörös
- cabernet franc, merlot, cabernet sauvignon
- 0,75 l
- 13% alk.
4,200.00 Ft
Merlot és cabernet fajták házasítása egy csipetnyi kékfrankossal fűszerezve. Igazi szekszárdi kombináció, melyben a hangsúly az összhangon van. A gyümölcsös jegyek a hordós, fűszeres aromák tökéletes kiegészítői. Minden korty új réteget fed, ezért vigyázzunk, hogy mikor hagyjuk abba. 16-18 °C-on megállja helyét a magyaros ételek mellett, de egy kitűnő marha steak-ben is társra talál.
Weight | 1.5 kg |
---|
A 2019-es évjárat méltó hírnöke. Illatában a gyümölcsös fajtajegyek mellett nagy szerepet kapnak a hordófűszerek. A vanília és a krémes, kávés jegyek remekül kiegészítik a friss szeder és cseresznye adta ízélményt. Könnyed, mégis tartalmas bor, melyet szívesen ajánlunk a hazai ízek mellé, de az ünnepi fogások társaként is megállja a helyét.
Ha Szekszárd, akkor kékfrankos – ha kékfrankos, akkor Szekszárd. Markáns és karakán, egyben lendületes és frissítő. A lédús meggy és szamóca tökéletes összhangban van a csokis, füstös jegyekkel. Ebben a kékfrankosban benne van Szekszárd minden bája és ereje. Beszélhetnénk még róla, de inkább beszélgessünk mellette! Fogyasztását 16-18 ℃-on magyaros ízvilágú ételekhez, sült és grillezett húsokhoz ajánljuk.
Illatában meggy, áfonya, fekete szeder, fahéj és némi mentás hűvösség bontakozik ki. Ízében ugyancsak a fekete bogyós gyümölcsök játsszák a főszerepet, finoman melegítő alkohollal. Nagysága a hosszan búcsúzó, komplex lekváros aromákban rejlik. Fogyasztását 16-18 °C-on sült marha- és sertéshúshoz, kacsához ajánljuk, de a félkemény, a füstölt vagy az enyhén érlelt sajtok is megháláják a tásrsaságát.
Könnyű, jó ivású vörösborunk a piros bogyós gyümölcsök minden báját magán hordozza. Érett, cseresznyés illatával, a kékfrankos ibolyás jegyeivel, enyhe vajasságával méltó a mindennapok bearanyozására. 16-18 °C-on kitűnő társa sülteknek, könnyedebb paprikás ételeknek.
Halvány rozsdás megjelenéséből adódóan le sem tagadhatná, hogy ő egy vérbeli kadarka. Enyhe fanyarsága a som és a csipkebogyó keveréke, emellett mentás, citromfüves hűvösség
jellemzi. Igazán jó választás a fajta szerelmeseinek egy fáradt nap levezetéseként vagy magyaros ízek kísérőjeként.
Pincészetünk kiemelkedő tétele merlot és cabernet fajták házasításából született. Egy nagy évjárat méltó képviselője mind a pince, mind pedig a borvidék tekintetében. A meggy és a cseresznye zamatos világa vezeti az illatot. Megbújva felfedezhetőek az erdei gyümölcsök és a szilva aromái is, de találkozhatunk még egy kevés dohánnyal, valamint hűvös fuvallatot hozó mentával és csalánnal. Sokszínűsége kóstolva még erőteljesebben érezhető. A csonthéjasok és az erdei gyümölcsök vibrálása szinte meg sem akar szűnni. A dohányt enyhe fűszeresség, kellemes, kakaós porosság és csipetnyi őrölt paprika váltja fel. A közepesnél nagyobb test és a hosszasan időző zamatok miatt akár egy gyűszűnyi is szebbé teheti a hétköznapokat. Remek társa lehet magyaros ételeknek és sülteknek egyaránt.
A 2019-es évjárat méltó hírnöke. Illatában a gyümölcsös fajtajegyek mellett nagy szerepet kapnak a hordófűszerek. A vanília és a krémes, kávés jegyek remekül kiegészítik a friss szeder és cseresznye adta ízélményt. Könnyed, mégis tartalmas bor, melyet szívesen ajánlunk a hazai ízek mellé, de az ünnepi fogások társaként is megállja a helyét.
Ha Szekszárd, akkor kékfrankos – ha kékfrankos, akkor Szekszárd. Markáns és karakán, egyben lendületes és frissítő. A lédús meggy és szamóca tökéletes összhangban van a csokis, füstös jegyekkel. Ebben a kékfrankosban benne van Szekszárd minden bája és ereje. Beszélhetnénk még róla, de inkább beszélgessünk mellette! Fogyasztását 16-18 ℃-on magyaros ízvilágú ételekhez, sült és grillezett húsokhoz ajánljuk.
Illatában meggy, áfonya, fekete szeder, fahéj és némi mentás hűvösség bontakozik ki. Ízében ugyancsak a fekete bogyós gyümölcsök játsszák a főszerepet, finoman melegítő alkohollal. Nagysága a hosszan búcsúzó, komplex lekváros aromákban rejlik. Fogyasztását 16-18 °C-on sült marha- és sertéshúshoz, kacsához ajánljuk, de a félkemény, a füstölt vagy az enyhén érlelt sajtok is megháláják a tásrsaságát.
Könnyű, jó ivású vörösborunk a piros bogyós gyümölcsök minden báját magán hordozza. Érett, cseresznyés illatával, a kékfrankos ibolyás jegyeivel, enyhe vajasságával méltó a mindennapok bearanyozására. 16-18 °C-on kitűnő társa sülteknek, könnyedebb paprikás ételeknek.
Halvány rozsdás megjelenéséből adódóan le sem tagadhatná, hogy ő egy vérbeli kadarka. Enyhe fanyarsága a som és a csipkebogyó keveréke, emellett mentás, citromfüves hűvösség
jellemzi. Igazán jó választás a fajta szerelmeseinek egy fáradt nap levezetéseként vagy magyaros ízek kísérőjeként.
Pincészetünk kiemelkedő tétele merlot és cabernet fajták házasításából született. Egy nagy évjárat méltó képviselője mind a pince, mind pedig a borvidék tekintetében. A meggy és a cseresznye zamatos világa vezeti az illatot. Megbújva felfedezhetőek az erdei gyümölcsök és a szilva aromái is, de találkozhatunk még egy kevés dohánnyal, valamint hűvös fuvallatot hozó mentával és csalánnal. Sokszínűsége kóstolva még erőteljesebben érezhető. A csonthéjasok és az erdei gyümölcsök vibrálása szinte meg sem akar szűnni. A dohányt enyhe fűszeresség, kellemes, kakaós porosság és csipetnyi őrölt paprika váltja fel. A közepesnél nagyobb test és a hosszasan időző zamatok miatt akár egy gyűszűnyi is szebbé teheti a hétköznapokat. Remek társa lehet magyaros ételeknek és sülteknek egyaránt.
A 2019-es évjárat méltó hírnöke. Illatában a gyümölcsös fajtajegyek mellett nagy szerepet kapnak a hordófűszerek. A vanília és a krémes, kávés jegyek remekül kiegészítik a friss szeder és cseresznye adta ízélményt. Könnyed, mégis tartalmas bor, melyet szívesen ajánlunk a hazai ízek mellé, de az ünnepi fogások társaként is megállja a helyét.
Ha Szekszárd, akkor kékfrankos – ha kékfrankos, akkor Szekszárd. Markáns és karakán, egyben lendületes és frissítő. A lédús meggy és szamóca tökéletes összhangban van a csokis, füstös jegyekkel. Ebben a kékfrankosban benne van Szekszárd minden bája és ereje. Beszélhetnénk még róla, de inkább beszélgessünk mellette! Fogyasztását 16-18 ℃-on magyaros ízvilágú ételekhez, sült és grillezett húsokhoz ajánljuk.
Illatában meggy, áfonya, fekete szeder, fahéj és némi mentás hűvösség bontakozik ki. Ízében ugyancsak a fekete bogyós gyümölcsök játsszák a főszerepet, finoman melegítő alkohollal. Nagysága a hosszan búcsúzó, komplex lekváros aromákban rejlik. Fogyasztását 16-18 °C-on sült marha- és sertéshúshoz, kacsához ajánljuk, de a félkemény, a füstölt vagy az enyhén érlelt sajtok is megháláják a tásrsaságát.
Könnyű, jó ivású vörösborunk a piros bogyós gyümölcsök minden báját magán hordozza. Érett, cseresznyés illatával, a kékfrankos ibolyás jegyeivel, enyhe vajasságával méltó a mindennapok bearanyozására. 16-18 °C-on kitűnő társa sülteknek, könnyedebb paprikás ételeknek.
© 2022 minden jog fenntartva www.gyuszubirtok.hu